O masa cu pastrav

de Rocsi in Pastrav, 12 Ian 2011 | 7621 vizualizari

 

In fiecare an ,de ziua mamei,facem pastrav..este un peste care ei ii place foarte mult si se mananca cu multa placere de toata lumea...

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi proaspeti
  • ulei
  • sare
  • malai
  • pentru mujdei:
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 lingurita maioneza de post(pentru ca era post in decembrie)
  • pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O masa cu pastrav:

Pastravii se curata,se spala si se sareaza. Se dau la frigider cam o ora,sa isi traga ei sarea. Se ia o tigaie,se pune niste ulei la incins. Pastravii se tavalesc prin malai si se pun la prajit. Se prajesc la foc potrivit, pe ambele parti, pana sunt bine patrunsi. Se scot pe un platou ,pe care asezam mai intai niste servetele de bucatarie.

Pregatim mamaliga:

Punem niste apa la fiert intr-un ceaunel cu un strop de sare si 2 linguri faina de malai. Cand incepe sa fiarba,punem malai in ploaie,invartim continuu pana avem mamaliga gata.

Mujdeiul:

Usturoiul se curata si se piseaza. Se freaca cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta. La urma adaugam si lingurita de maioneza .

Asezam toate la masa,langa o bere si va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "O masa cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit