Pastrav la cuptor

de ianculubita in Pastrav, 14 Apr 2011 | 9337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de pastrav
  • 500g cartofi
  • 500g rosii cherry
  • 4catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • 1lamaie
  • 50ml ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

Pestele curatat,portionat,spalat,se condimenteaza cu sare,piper si cimbru;in tava se pun cartofii taiati rondele,usturoiul zdrobit,jumatate din cantitatea de rosii taiate,deasupra se pun feliile de peste,peste peste restul de rosii,rondele de lamaie,se stropeste cu ulei,se adauga 1cana cu apa si se da la cuptor 30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit