Punem deoparte 1 morcov si o tija de telina Apio. Spalam bine carnea de pui si o punem intr-o oala cu apa rece la fiert. Spumam bine, apoi adaugam cepele taiate in jumatati, morcovii in bucati mai mici, telina Apio, sare, piperul boabe si foile de dafin. Fierbem pana legumele si carnea sunt moi, apoi scurgem zeama. Scoatem pieptul de pui si cu ajutorul unei furculite,il desfacem suvite.
Incingem uleiul intr-o oala. Adaugam usturoiul si ghimbirul, apoi morcovul pastrat curatat, spalat si taiat rondele si telina taiata bucati mici. Amestecam ocazional pana legumele incep sa se inmoaie si stingem cu supa de pui. Fierbem pana morcovul se inmoaie usor si adaugam taieteii si pieptul de pui. Ii fierbem 3-4 minute. Servim supa fierbinte.