Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Cum îmi rămăseseră nişte albuşuri şi primisem premiul de la Bunătăţi din Natură cu borcănelul de dulceaţă de vişine,am pregătit un desert,nu-i foarte aspectuos dar e tare gustos.
Ciocolata am pus pe baie de aburi împreuna cu o lingura de lapte si o lingura cacao.
Am lasat sa se raceasca.
Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.
Am adaugat zaharul si am mixat pâna când acesta s-a topit.
Am încorporat usor amidonul si migdalele macinate.
In ciocolata racita am pus esenta de migdale si am amestecat-o in albusuri.
Am pus compozitia într-o tava cu hârtie de copt.Am folosit o tava de 20x30 de aceea nu a iesit prea înalt blatul.
Am pus la cuptor la foc mic pentru 30 de minute,pâna a facut deasupra o crusta.
Am servit cu frisca si dulceaţă de vişine.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult