Astazi iti prezentam Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta. Ingredientele pentru aceasta negresa de post sunt la indemana, ieftine: faina, apa minerala, zahar, ulei, cacao, nuci si gem de fructe.
Apa minerala ajuta aluatul sa iasa pufos, gemul de fructe ii da o textura umeda, iar nucile ii dau un gust tare bun.
Iata cum se prepara Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta
Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt, nuca pisata si gemul. Omogenizam foarte bine aluatul si-l rasturnam intr-o tava unsa cu margarina.
Coacem la 180 grade timp de 30-40 minute.
Putem orna cu zahar pudra.
Daca negresa este printre prajiturile preferate, iti recomandam sa incerci si reteta de Negresa cu nuci si cirese, Negresa cu stafide si nuca sau Brownies cu unt de arahide.
Pofta buna!
1
putem folosi si dulceata de visine