Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta

de nyana in Prajituri, 20 Noi 2009 | 58822 vizualizari

 

 Astazi iti prezentam Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta. Ingredientele pentru aceasta negresa de post sunt la indemana, ieftine: faina, apa minerala, zahar, ulei, cacao, nuci si gem de fructe.
Apa minerala ajuta aluatul sa iasa pufos, gemul de fructe ii da o textura umeda, iar nucile ii dau un gust tare bun.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta
  • 300ml apa minerala
  • 200g zahar
  • 250ml ulei
  • 50g cacao
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50g nuci
  • 100g gem de fructe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta:

Iata cum se prepara Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta

Amestecam apa cu zaharul, uleiul si cacaua cernuta. Adaugam faina, praful de copt, nuca pisata si gemul. Omogenizam foarte bine aluatul si-l rasturnam intr-o tava unsa cu margarina.

Coacem la 180 grade timp de 30-40 minute.

Putem orna cu zahar pudra.

Daca negresa este printre prajiturile preferate, iti recomandam sa incerci si reteta de Negresa cu nuci si cirese, Negresa cu stafide si nuca sau Brownies cu unt de arahide.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem folosi si dulceata de visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post, cea mai spornica si ieftina reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionela2682 1

15.03.2010, 20:18

mmona 1

30.10.2010, 17:08

am facut si eu negresa aceasta azi si mi-a iesit fix ca a ta, adica ca in poza si cred ca la fel de buna pt ca este delicioasa...a crescut, mi-a iesit pufoasa, o minune, multumesc de reteta

Cris2711 1

04.11.2011, 23:55

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta de post cu visine