Negresa de post

de Lorra in Prajituri, 24 Noi 2011 | 9227 vizualizari

 

Suntem in postul Craciunului, asadar se cuvine sa incurajam preparatele de acest gen.

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 5 linguri cacao
  • 1 si 1/2 cana apa
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 4-5 linguri gem (prune)
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se amesteca zaharul cu apa pana acesta se topeste, se adauga uleiul si un praf de sare.

Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se incorporeaza lingurile de cacao si cele de gem.

Se toarna intr-o tava in care s-a asezat hartie de copt si se lasa la cuptor pt 25 min.

TIPS-URI

1

Pentru o tava de 30/25 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza