Negresă cu fructe şi cremă de iaurt

de diaconta in Prajituri, 10 Iun 2012 | 29198 vizualizari

COMENTARII (128)

anomisana 1

10.06.2012, 23:45

Ştiu că îngheţată nu pot mânca, dar o porţie de prăjitură tot am venit să iau, de o mai fi.

deyutzky 1

10.06.2012, 23:56

wooow cat de bine arataaaa

feliciacristea46 1

11.06.2012, 08:42

mi se pare f. complicata de facut, prea multa ciocolata si unt !!!

_Alina_ 1

11.06.2012, 08:59

Minunata prajiturica si frumoasa prezentare!

diaconta 1

11.06.2012, 09:02

Felicia,nu e complicata chiar deloc
Blatul e unul ciocolatos de negresa,nu necesita insiropat,de aceea e nevoie de atata unt.
"Prea mult" e doar daca ne facem ca uitam de calorii pentru o zi,dar chiar merita
O zi frumoasa

diaconta 1

11.06.2012, 09:02

Anomisana,mai este asa ca te astept cu drag

diaconta 1

11.06.2012, 09:03

Rhapsody,multumesc mult chiar e foarte buna

diaconta 1

11.06.2012, 09:04

Deyu indecent de buna

diaconta 1

11.06.2012, 09:12

Cel mai mult mi-a placut ca am reusit sa obtin exact "doza de dulce" care sa-mi fie pe plac
i-ar fi placut si mamei

Criss 1

11.06.2012, 11:53

Absolut superba!

diaconta 1

11.06.2012, 11:58

Criss multumesc

deliciousflavours 1

11.06.2012, 13:34

Cu asa o prajitura sa tot incepi saptamana...ce mai conteaza ca afara e urat (cel putin in Arad), uiti de tot cand savurezi acest desert! Felicitari!

diaconta 1

11.06.2012, 13:38

Angi,foarte mare dreptate ai.Chiar daca are multe calorii,e un deliciu

Steffy 1

11.06.2012, 17:29

Arata asa de bine incat prefer sa mananc o portie mare si sa fac pe bicicleta dublu

diaconta 1

11.06.2012, 17:30

Steffy asta-i gandirea corecta e pacat sa visam doar la ea

RuxyRux 1

11.06.2012, 18:28

O prezentare exceptionala a unei negrese exceptionale! Jos palaria Diuta mea draga!

jolygina 1

11.06.2012, 18:51

diaconta 1

11.06.2012, 22:42

Ruxy,pupicei si multumiri

diaconta 1

11.06.2012, 22:42

Jolygina multumesc

Laura Alexia 1

12.06.2012, 11:45

faceti niste prajituri bestiale!va felicit!!!

diaconta 1

12.06.2012, 11:48

Alinalaura multumesc,dar poti sa-mi spui Claudia sau Dia,asa ma simt si eu mai tinerica

MotanLaOale 1

12.06.2012, 13:24

Dia, te rog spune motanului ce dimensiuni ara tava, sa nu patesc de alea nepatite!

diaconta 1

12.06.2012, 13:34

Vladimir,nu-i o tava foarte mare,cred ca 22x32 ceva de genul,pot sa ma uit cand ajung acasa,dar dupa cum vezi blatul e destul de grosut,asa ca merge si in tava mai mare,dar va trebui mai multa crema si glazura.
Daca nu faci glazura cu "bule" poti s-o pui deasupra ,dupa ce o rastorni...prajitura )

diaconta 1

12.06.2012, 13:34

Sunt curioasa,te-am starnit rau vad

MotanLaOale 1

12.06.2012, 14:13

Am stricat un tort cu crema de iaurt si m-am suparat tare. Nu-mi iese mie cu galatina asta. A doua zi cand l-am scos din frigider si am scos inelul de la tava s-a naruit. il mananc cu lingura ca este tare bun dar m-a suparat tare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresă cu dulceață de piersici și bezea