Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat

de rodicamaria in Prajituri, 14 Apr 2013 | 5510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g biscuiti cacao
  • 50 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 150 g marshmallows
  • 100 g cirese confiate
  • 200 g ciocolata menaj
  • 50 g orez expandat
  • 3 linguri lapte condensat Pilos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat:

Biscuiti se macina cu robotul si se amesteca cu untul topit.Se unge cu unt o tava antiaderenta(22x22)se aseaza acest blat si se preseaza bine.

Marsmallows se taie cubulete si se imprastie peste blatul de biscuiti.

Ciresele confiate se taie in patru si se imprastie printre marsmallows.

Se da la cuptorul incins in prealabil pt. 10 min. sa se umfle marsmallows.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Apoi se pune deasupra glazura preparata dupa cum urmeaza: intr-o craticioara antiaderenta se topeste ciocolata cu cele 3 linguri de lapte condensat si apoi se amesteca cu orezul expandat.

Se lasa sa se racoreasca si apoi se pune la frigider min 2 ore.

 

TIPS-URI

1

Se poate dubla cantitatea de marshmallows si prajitura va avea un strat mai gros de crema .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post