Negresa cu ciocolata si piersici

de alilianaa in Prajituri, 1 Sep 2014 | 3468 vizualizari

 

M-am inspirat de la Ruxy ( negresa cu afine), am redus cantitatile si a iesit o grozavie. Multumesc Ruxy. Este cea mai buna negresa pe care am facut-o vreodata si fara falsa modestie si cea mai buna pe care am mancat-o. Gustul de ciocolata se simte din plin si pentru ca tot aveam piersicile de toamna gata coapte in pom, parca era pacat sa nu adaug si ceva fructe.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt plus 1/2 lingurita unt
  • 50 g ciocolata
  • 140 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • o lingura cacao
  • 2 linguri apa minerala
  • 7 linguri faina
  • o lingura zahar pudra
  • bombonici de ciocolata ( optional)
  • 4 piersici
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata si piersici:

Untul se pune la topit impreuna cu cicolata. Cand s-au topit adaugam zaharul vanilat,un praf de sare, zaharul si mixam bine.  Punem compozitia la racit si cand a indeplinit aceasta conditie adaugam ouale rand pe rand si mixam. Adaugam praful de copt si cacaua si mixam. Adaugam apa minerala, omogenizam. Punem si faina, lingura cu lingura si amestecam. Se ia  oala aparatului multicooker si cu 1/2 lingurita unt o ungem. Turnam compozitia. Punem piersicile taiate feliute, presaram zahar pudra vanilat peste ele si bombonicile de ciocolata. 

Introducem oala in aparat, setam din Menu programul Bake si temperatura de 180 grade pentru 40 minute. 

Cand este gata, scoatem prajitura, o lasam la rece si o pudram cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

alilianaa 1

02.09.2014, 21:13

La vinia, chiar e...

RuxyRux 1

02.09.2014, 21:47

Cu mare drag si bucurie!

Rocsi 1

03.09.2014, 10:54

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa ca la mama acasa