Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure

de ralu_river in Prajituri, 31 Oct 2012 | 7599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciocolata amaruie
  • 250 gr unt
  • 350 gr zahar
  • 4 oua
  • 140 gr faina
  • un varf lingurita bicarbonat de sodiu
  • 50 gr cacao
  • 200 gr fructe de padure congelate, proaspete sau facute sos (amestecate cu zahar si lasate la foc mic pana scade apa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure:

Ciocolata se rupe in bucati si se pune la topit pe foc mic impreuna cu untul si zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga ouale, pe rand, amestecand bine cu telul dupa fiecare ou. Faina se amesteca cu bicarbonat si cu cacao si se adauga peste ciocolata. Se amesteca bine, se adauga fructele, se amesteca din nou, apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, intr-o tava cu hartie de copt (tava de 20x30 cm), pentru 30-40 de minute. 

Se poate servi cu branza de vaci cremoasa sau cu iaurt grecesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cioco-delicioasa cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu visine si ciocolata