Negresa

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 13 Feb 2015 | 4167 vizualizari

 

Ehh, dupa ceva timp revin si eu cu o reteta , nu ca nu as avea retete de postat , am un folder plin cu retetele preparate pana acum ,dar serviciul in rapeste foarte mult timp ca sa mai pot sta sa postez, dar va urmaresc mereu sa fiu la zi cu noi retete .
Weekendul acesta NEGRESA e desertul favorit cerut de familie,
Va urez o seara frumoasa si un weekend placut !!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 2 cani lapte
  • 1 cana jumate zahar
  • 6 linguri dulceata
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • zahar pudra pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-un  vas batem  ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam  laptele, si apoi faina  treptat.

Odata incorporata faina in compozitie adaugam cacaoa si  cele  6 linguri de dulceata .Amestecam bine si la sfarsit adaugam praful de copt.

Intr-un vas uns cu unt am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor preincalzit pana ce aceasta s-a copt,

Am facut testul cu scobitoarea .

Se lasa la rece si se pudreaza cu zahar vanilat .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]