Negresa

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 13 Feb 2015 | 4265 vizualizari

 

Ehh, dupa ceva timp revin si eu cu o reteta , nu ca nu as avea retete de postat , am un folder plin cu retetele preparate pana acum ,dar serviciul in rapeste foarte mult timp ca sa mai pot sta sa postez, dar va urmaresc mereu sa fiu la zi cu noi retete .
Weekendul acesta NEGRESA e desertul favorit cerut de familie,
Va urez o seara frumoasa si un weekend placut !!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 2 cani lapte
  • 1 cana jumate zahar
  • 6 linguri dulceata
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • zahar pudra pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-un  vas batem  ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam  laptele, si apoi faina  treptat.

Odata incorporata faina in compozitie adaugam cacaoa si  cele  6 linguri de dulceata .Amestecam bine si la sfarsit adaugam praful de copt.

Intr-un vas uns cu unt am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor preincalzit pana ce aceasta s-a copt,

Am facut testul cu scobitoarea .

Se lasa la rece si se pudreaza cu zahar vanilat .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]