Negresa

de ryta in Prajituri, 27 Apr 2014 | 9641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri cacao
  • 2 linguri gem de prune
  • putina sare
  • 20 linguri lapte sau apa calduta
  • 20 linguri faina
  • o lingurita rasa de bicarbonat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se bate oul cu zaharul pana se face spuma, dupa care se adauga uleiul si se freaca pana devine ca o maioneza. Se adauga cacao si se bate bine, se adauga gemul si sarea, laptele si se bat in continuare. Se adauga faina amestecata cu bicarbonatul si se amesteca pana se incorporeaza. Se toarna in tava mica de la aragaz . Se da la cuptor cca 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negrese