Neagra cu ciocolata, fina si pufoasa....e delicioasa negresa by Miha( Natalia)...i-as spune ca e senzuala dar cum spunea Onesta se poate interpreta... asa ca o lasam doar negresa...mi-a placut foaaarte mult si multumesc draga mea!
Am pus la mixer untul moale si zaharul si le-am amestecat pana s-au facut crema, apoi am adaugat ciocolata topita, ouale pe rand...apoi in loc de frisca lichida eu am pus smantana amestecata cu o lingura de zahar caci m-am pacalit si nu am avut in casa asa cum credeam, insa zic eu ca nu i-a schimbat gustul...apoi am pus laptele si faina plus praful de copt. Am pus in tava de yena...pe hartia pergament si am dat la cuptor 40 de minute la 180 grade...ce a iesit e un deliciu...o recomand tuturor!
Nu am reusit sa o tai chiar asa frumos cum mi-am dorit e destul de lipicioasa ma gandesc ca poate smantana i-a schimbat consistenta...insa la papat nu deranjeaza ba din contra..LOL!