Negresa

de RuxyRux in Prajituri, 27 Ian 2012 | 14019 vizualizari

 

Neagra cu ciocolata, fina si pufoasa....e delicioasa negresa by Miha( Natalia)...i-as spune ca e senzuala dar cum spunea Onesta se poate interpreta... asa ca o lasam doar negresa...mi-a placut foaaarte mult si multumesc draga mea!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 250 ml frisca lichida (smantana dulce pentru frisca)
  • 250 ml lapte
  • 280 g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Am pus la mixer untul moale si zaharul si le-am amestecat pana s-au facut crema, apoi am adaugat ciocolata topita, ouale pe rand...apoi in loc de frisca lichida eu am pus smantana amestecata cu o lingura de zahar caci m-am pacalit si nu am avut in casa asa cum credeam, insa zic eu ca nu i-a schimbat gustul...apoi am pus laptele si faina plus praful de copt. Am pus in tava de yena...pe hartia pergament si am dat la cuptor 40 de minute la 180 grade...ce a iesit e  un deliciu...o recomand tuturor!

Nu am reusit sa o tai chiar asa frumos cum mi-am dorit e destul de lipicioasa ma gandesc ca poate smantana i-a schimbat consistenta...insa la papat nu deranjeaza ba din contra..LOL!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci