Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

de Rocsi in Mancaruri de post, 13 Noi 2014 | 11096 vizualizari

 

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de faptul ca am primit cateva conserve !00% naturale de la Sun Food si am pregatit aceasta reteta delicioasa! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de naut, de 400 gr fiecare (eu am folosit de la Sun Food)
  • 2 cepe mici
  • 1 borcan mic de ciuperci taiate (tot de la Sun Food)
  • 1 catel de usturoi
  • 5-6 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa marar uscat
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 3 linguri pasata de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii:

Curatam ceapa, o tocam marunt.

Nautul il scurgem de zeama, dar nu toata.

Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam.

Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei, punem jumatate din ceapa tocata, ciupercile si le innabusim 3-4 minute.

Adaugam  jumatate de cana cu apa, sare, piper, busuiocul uscat si lasam sa scada la foc potrivit.

Spre final incorporam pasata de rosii si mai lasam 1 minut pe foc.

Incingem restul de ulei in alta tigaie, punem ceapa ramasa, dam focul la mic si o lasam sa se innabuseasca putin. Cand este gata, o tragem de pe foc si o lasam la racorit.

Nautul il punem intr-un blender cu ceapa innabusita, usturoiul curatat, putina sare, piper, mararul uscat, putina zeama de la naut si le facem ca o pasta.

Asezam nautul pe un platou, deasupra ciupercile si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute