Napolitane cu crema de caramele si ciocolata

de diana_k in Prajituri, 15 Apr 2013 | 14430 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru 4 foi de napolitana

stratul de ciocolata

  • 250ml ciocolata
  • 150ml frisca lichida
  • 50g nuci macinate
  • 50g biscuiti macinati

crema de caramele

  • 500g caramele de lapte
  • 150ml frisca lichida sau lapte
  • 125g unt sau margarina
  • 100g nuca tocata
  • 100g biscuiti macinati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de caramele si ciocolata:

Incepem cu stratul de ciocolata: ciocolata taiata marunt si frisca se topesc la foc mic,  se adauga nuca si biscuitii macinati. Cu aceasta crema calduta se unge o foaie de napolitana.

Stratul de caramele: caramelele, frisca si untul se topesc,  se adauga nuca si biscuitii macinati,  se unge o foaie cu jumatate din crema se pune foaia unsa cu stratul de ciocolata, se aseaza a treia foaie,  se unge cu restul de crema din caramele si se acopera cu cea de a patra foaie. Se acopera cu un prosop curat si se pune o greutate usoara peste foi.

Se taie a doua zi., pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de caramele si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

15.04.2013, 16:27

Diana mai aduci multe deserturi din astea bune??

diana_k 1

15.04.2013, 17:50

primit sa va mai aduc...nu scapati de mine

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 09:48

Minunate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Islere 8 Martie