Napolitane cu crema de bomboane

de diana_k in Prajituri, 15 Feb 2012 | 9157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de napolitane
  • 500g bomboane de lapte, cu cat sunt mai gustoase cu atat crema e mai buna
  • 150ml lapte
  • 200g unt sau margarina
  • 8-10 linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de bomboane:

Bomboanele si laptele se pun intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina, se amesteca bine pana se topeste, apoi se adauga nuca.

Se lasa sa se raceasca putin si se intinde crema pe foile de napolitana.  Eu intind crema pe dosul foi unde sunt patratele mai mici, merge mai usor.

Foile unse se suprapun.Se aseaza o greutate pe napolitane. Se lasa cateva ore si se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de bomboane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

horia 1

16.02.2012, 11:48

un desert pentru toate gusturile cred.felicitari !

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 20:23

foarte interesanta reteta

Alexandra Elena 1

24.10.2012, 23:39

ce combinatie interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu trei tipuri de crema