Muschiulet pe pat de ciuperci

de mihaelar63 in Porc, 15 Iun 2011 | 3275 vizualizari

 

Muschiuletul ca muschiuletul dar ciupercile au iesit super . Si acum le mai visez ! !!

 

INGREDIENTE

  •  1 muschiulet mare de porc[700-800 gr]
  •  sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
  • ulei
  • 1 borcan mare[800 gr] ciuperci asortate 
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • 150 ml smantana
  • salata verde
  • rosii
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet pe pat de ciuperci:

Muschiuletul se spala si se curata ,se impaneaza cu usturoi , se condimenteazasi se presara cu cimbrisor . Il ungeti cu putin ulei si il infasurati in folie transparenta. Lasati sa se odihneasca 2-3 ore minimum la frigider .
Intr-o tigaie cu uleiul de masline caliti usor ardeiul taiat cubur[ pana se face  sticlosi] si patrunjelul tocat.Adaugati ciupercile scurse de zeama din borcan si le mai ,, trageti'' impreuna 4-5 minute.Condimentati si adugati smantana amestecand.
Puneti ciupercile cu smantana pe un platou garnisit cu salata verde si rosii.
Scoateti muschiuletul de la rece , il desfaceti din folie si il prajitiin putin ulei , intorcandu-l pe toate partile .
Feliati muschiuletul pe o planseta de lemn si il asezati pe ,, patul '' de ciuperci  deja pregatit .

                             Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Muschiuletul va fi mai fraged daca se ,, odihneste ''  condimentat si uns cu ulei ,cateva ore la frigider .

2

 Ciupercile pregatite ca mai sus , sunt gustoase , atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fricandou rulat in aluat