Muschiulet pe pat de ciuperci

de mihaelar63 in Porc, 15 Iun 2011 | 3023 vizualizari

 

Muschiuletul ca muschiuletul dar ciupercile au iesit super . Si acum le mai visez ! !!

 

INGREDIENTE

  •  1 muschiulet mare de porc[700-800 gr]
  •  sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
  • ulei
  • 1 borcan mare[800 gr] ciuperci asortate 
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • 150 ml smantana
  • salata verde
  • rosii
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet pe pat de ciuperci:

Muschiuletul se spala si se curata ,se impaneaza cu usturoi , se condimenteazasi se presara cu cimbrisor . Il ungeti cu putin ulei si il infasurati in folie transparenta. Lasati sa se odihneasca 2-3 ore minimum la frigider .
Intr-o tigaie cu uleiul de masline caliti usor ardeiul taiat cubur[ pana se face  sticlosi] si patrunjelul tocat.Adaugati ciupercile scurse de zeama din borcan si le mai ,, trageti'' impreuna 4-5 minute.Condimentati si adugati smantana amestecand.
Puneti ciupercile cu smantana pe un platou garnisit cu salata verde si rosii.
Scoateti muschiuletul de la rece , il desfaceti din folie si il prajitiin putin ulei , intorcandu-l pe toate partile .
Feliati muschiuletul pe o planseta de lemn si il asezati pe ,, patul '' de ciuperci  deja pregatit .

                             Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Muschiuletul va fi mai fraged daca se ,, odihneste ''  condimentat si uns cu ulei ,cateva ore la frigider .

2

 Ciupercile pregatite ca mai sus , sunt gustoase , atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file