Va voi prezenta cele mai recente bucate pregatite si pentru Paste si chiar azi si ca o gluma sa va spun ceva:am fost foarte racita intr-una din zilele trecute,am stat in pat pentru ca mi-era foarte rau,aveam in frigider mancare dar eu,cu febra pe care o aveam,ma gandeam ce "nebunii sa mai fac prin bucatarie"
Cred ca sunt foarte bolnava si nu ma mai fac bine!!!!!!
Muschiuletul taiat in 3 fasii pe lung dar nu de tot (sa poata fi impletit), se condimenteaza din belsug, se aseaza pe fiecare cate 1-2 felii de bacon, se impleteste. Capatul se leaga cu ata alimentara si se pune in tigaie sa se prajeasca pe ambele parti in ulei incins, doar 3-4 min; se pune apoi intr-un vas termorezistent pe un pat de ciuperci si uleiul de la prajit; se adauga vinul si putina apa, se acopera si se tine la cuptor 30-40 min; dupa acest timp se scoate se presara cascavalul deasupra si se mai lasa 3-4min; in acest timp se face un piure traditional din cartofi; se serveste pe farfurie felii de muschi, alaturi salata verde, moturi de piure facute cu posul si ciuperci.
Pofta buna!