Muschiulet de porc impletit

de Merisor in Porc, 13 Oct 2013 | 140326 vizualizari

 

Am cumparat niste muschiulet de porc din piata si m-am gandit sa-l prepar altfel decat o friptura obisnuita, asa ca l-am impletit frumos si l-am impanat cu o sunculita taraneasca si mult usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc muschi de porc (900 gr)
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 2 capatani usturoi
  • condimente:piper, cimbru, busuioc, boia de ardei iute
  • sare dupa gust
  • 200 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 200 ml vin rosu
  • 150 g ketchup dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit:

Feliem fiecare bucata de muschiulet de porc in trei, dar lasam cate un capat intreg si batem usor cele trei felii cu ciocanul de snitele.

Din condimente, putin ulei si sare, facem un sos cu care ungem fiecare felie de muschiulet.

Feliem sunculita cat de subtire putem.

Usturoiul il curatam si il taiem marunt.

Impletim cele trei bucati de muschiulet si asezam printre impletituri felii de sunculita si bucati de usturoi.

Punem ulei si apa intr-o tava, asezam muschiuletul de porc si dam la cuptor la 200 de a grade pentru 50 de minute.

Din cand in cand intoarcem muschiuletul de porc de pe o parte pe alta si il stropim cu vin.

Cu 5 minute inainte de stigerea cuptorului ungem feliile de muschiulet cu putin ketchup dulce.

Iese foarte fraged si gustos!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mujdei de usturoi si o garnitura de cartofi sau mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Papricaş cu găluşte de făină