Tocana de porc cu legume si piure de cartofi

de adela1981 in Porc, 6 Sep 2012 | 9478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc/ muschiulet de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4-5 ciuperci champignon
  • 1 dovlecel mai mic
  • sare, piper negru
  • boia de ardei dulce
  • 30 ml ulei
  • 30 ml bulion
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porc cu legume si piure de cartofi:

Carnea se taie bucatele, eu prefer in cuburi mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Calim ceapa in ulei pana ce devine sticloasa, apoi adaugam carnea si usturoiul. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei si se toarna100 ml apa. Se fierbe sub capac, la foc incet cca o ora, adaugand apa calduta daca este nevoie. Intre timp, se curata ardeiul, dovlecelul si ciupercile. Dupa ce a fiert carnea se adauga legumele, bulionul si se mai lasa vreo15-20 min. Se serveste cu piure de cartofi si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc cu legume si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc