Muschiulet file de porc pe pat de legume

de ela in Porc, 9 Mai 2010 | 8661 vizualizari

COMENTARII (66)

ela 1

09.05.2010, 23:49

poftim la masa,nadina,e calda acum am scos-o din cuptor,sa nu spui ca mananc numai eu

nadina73 1

10.05.2010, 00:32

multumesc ela esti draguta deja i simt mirosu

nadina73 1

10.05.2010, 00:32

stiam eu ca aduci ceva

nadina73 1

10.05.2010, 00:32

prima data pui desertu ca apoi sa nu mai mancam si carnea

gaby_duceag 1

10.05.2010, 08:05

super,Ela!buna dimineata!

Dana Cristea - pusikmea 1

10.05.2010, 08:06

ce bun trebuie sa fie, bn ca mi-a plecat sotul la munca, ca innebunea

madi_marin 1

10.05.2010, 08:07

ce bine arata..... ela ...sper ca ai facut numai pentru noi bunatatea asta, nu.....?

Julie 1

10.05.2010, 08:36

Cinci furculite de la mine! Si...asteapta-ma cu o portie ca acum vin!

rivka 1

10.05.2010, 08:52

arata foarte bine, ce vas e ala ela, tot ca si vasul roman. de lut? asa arata in poza

vero_closca 1

10.05.2010, 08:57

yami_yami!!! vreau si eu macar o bucatica mica...daca ti-a mai ramas,ca vad multi "flamanzi" pe aici! 5 furculite!

lia maria 1

10.05.2010, 09:06

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:19

pentru mine ai pus ceva deoparte?ca vad ca este inghesuiala mare si eu am ajuns cam tarziu.......eu vin totusi cu furculitele..................

marcela1979 1

10.05.2010, 09:23

ela 1

10.05.2010, 09:31

este pt toata lumea,ca am facut mancarea aseara tarziu si era pt azi,ca ieri am mancat destul si din cauza unora.... de aici,m-a apucat noaptea cu facutul mancarii,ca am stat toata ziua cu voi la hilizeala

ela 1

10.05.2010, 09:37

Rivka este un vas de ceramica,arata ca si vasul roman,dar nu e,desi la gatit ia cam acelasi timp ca la cel roman,e bun ca poti gati cu el,dar si sa servesti la masa din el caci e foarte aspectuos

ela 1

10.05.2010, 09:38

neata,gaby,sper ca te-ai trezit razand,ca la culcare asa se intampla

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:49

dai vina pe noi acuma ? din cauza noastra nu ai gatit tu ieri?.........si eu am un astfel de vas si sunt tare multumita de el.

ela 1

10.05.2010, 09:57

medi si tortul ala cu branza l-am facut cu voi,ai vazut ca e cu dedicatie la introducere

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 10:17

Da,asa este ...............sa mai faci dedicatii din astea ca mie imi place.........mai ales ca a iesit o bunatate.

Miha 1

10.05.2010, 10:23

Vin si eu mai pe la pranz la masa.

ela 1

10.05.2010, 10:26

miha adu cu tine prajitura

Miha 1

10.05.2010, 10:55

Bine. Azi aduc si o cafea, ca sunt in toane bune.

ela 1

10.05.2010, 11:04

miha,nu uita de frisca pt cafea

Rocsi 1

10.05.2010, 11:34

si mie o portie te rog...astept

ela 1

10.05.2010, 11:36

vezi daca te-ai dus aseara devreme la culcare,rocsi?da iti dau si tie,nu pot sa te refuz

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de castraveti acri si carne de porc