Muschiulet file de porc pe pat de legume

de ela in Porc, 9 Mai 2010 | 8655 vizualizari

 

sa manance si nadina...

 

INGREDIENTE

  • 1cartof mare,
  • 1morcov,
  • 1ceapa verde,
  • 6verze de bruxelles,
  • 1rosie,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 1/2 ardei gras galben/
  • 1conseva de ciuperci,
  • 500gr muschiulet file de porc,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • 2linguri smantana,
  • 200gr suc de rosii,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet file de porc pe pat de legume:

Se curata cartoful si morcovul si se taie rondele,ardeiul gras se taie si el fasii.Carnea se taie feliute.Intr-un vas termorezistent se pun in straturi rondelele de cartof,de morcov,ardeiul taiat,ciupercile si ceapa verde taiata si ea rondele,verzele de bruxelles peste care se pun vegeta,sare si piper dupa gust.Deasupra se aseaza feliile de carne care se mai condimenteaza putin.

Din smantana,suc de rosii si putina apa se face un sos care se toarna peste compozitie.Se stropeste cu ulei de masline si se mai pune putina apa apoi se da la cuptor pentru 90minute,din cand in cand stropindu-se cu lingura din zeama din vas.Se serveste cu piure sau salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet file de porc pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (66)

ela 1

14.05.2010, 17:27

Carmen eu de ani de zile mananc numai pui si numai acum am simtit nevoia sa mananc si de porc,ca ii uitasem gustul

Laly 1

16.05.2010, 22:24

Cred ca nu mai ai si pentru mine o portie.Oricum astept cu furculitele.

ela 1

16.05.2010, 22:34

laly aici deja ai ajuns tarziu,dar mai fac o portie pt tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Schweinefilet-File de porc