Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

de Alina26 in Porc, 22 Mai 2013 | 3887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de ceafa de porc fara os feliata
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 6 cartofi potriviti
  • Salata de sfecla:
  • 2 sfecle coapte
  • 400g porumb la conserva
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie:

Incingem cuptorul 200°,spalam cartofii ii punem la copt,aproape o ora.Cand s-au copt punem cartofii intr-un prosop curat si ii lasam 10 minute, sa se inmoaie coaja.

Punem o tigaie grill la incins.Spalam carnea,o condimentam si o batem putin,cu batatorul pentru carne.Apoi o prajim la foc potrivit,cate 10 minute pe fiecare parte.(chiar si mai mult,depinde cat de grosa e carnea).

Pregatim salata: sfecla coapta (eu asa am cumparat-o) o dam pe razatoarea mare (daca va place puteti sa o taiati  si cubulete),scurgem porumbul de zeama si o adaugam langa sfecla.Condimentam cu sare,ulei de masline,otet balsamic si mestecam.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa fragezita