Asiatic sau nu, ne-a placut tare mult, cand i-am spus Andreei ca mancam in stil chinezesc a fost super-mega-ultra incantata :). A doua zi m-a intrebat daca mai este ,, orez chinezesc ?,, :))) copiii astia, ii place tare mult orezul :) !!!!
Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in bucatele mici la prajit. Condimentam cu sare, piper si lasam 2-3 min la foc iute, scuturand din cand in cand. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si adaugam la carne, lasam pana ce se inmoaie ceapa. Apoi, adaugam ardeiul iute taiat, pasta de ardei, rosiile chery si praful de curry. Scuturam putin tigaia, lasam inca 2-3 min apoi stingem cu supa de carne si adaugam 2-3 linguri sos de soia.
Lasam totul pe foc potrivit si lasam sa scada, intre timp, fierbem orezul separat in apa cu sare, al-dente.
Se serveste cu orezul fiert si cu seminte de susan !!! Pofta mare!!