Muschiulet de porc in sos balsamic

de La Ancuta in Porc, 15 Dec 2010 | 7862 vizualizari

 

Azi am vrut sa fac peste si a iesit asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 40 ml otet balsamic
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos balsamic:

Se spala muschiuletul si apoi se usuca cu un servet.

Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se unge bine cu cimbru, rozmarin si usturoi pisat.

Se lasa sa stea o ora la frigider.

Dupa ce s-a odihnit la rece se pune muschiuletul in tigaia in care am incins putin ulei de masline si se prajeste usor pe toate partile.

Adaugam apoi otetul balsamic si lasam sa fiarba 5 minute.

Se pune carnea intr-o tava si se toarna sosul peste. Se mai adauga un sfert de cana de apa si se da la cuptor, la foc mediu, 30 de minute.

La juatatea timpului se intorce pe partea cealalta.

Dupa ce s-a rumenit se portioneaza si se serveste cu sos si garnitura la alegere.

Noi am avut piure de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi