Muschi de porc rulat cu bacon

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 21 Ian 2016 | 9583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc
  • 15 felii bacon
  • o ceapa
  • o bucata telina
  • un morcov
  • un pahar mic vin rosu
  • un pahar de apa
  • vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi, cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc rulat cu bacon:

Taiem bucata de muschi astfel incat sa obtinem o fasie mai lunga si nu foarte groasa (a se observa foto). Am batut cat am putut de bine carnea pe ambele parti. Am condimentat carnea pe ambele parti cu vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi,cimbru.

Pe o folie de aluminiu am asezat feliile de bacon. Peste ele am asezat bucata de carne si am rulat cu ajutorul foliei. Am obtinut un rulou mare pe care l-am impartit in doua.

Intr-un vas termorezistent am tocat ceapa,morcovul si telina, am asezat cele doua rulouri peste care am mai aruncat cateva bucati din legumele taiate, am turnat apa si vinul, am pus un capac si am introdus la cuptor la foc mediu pana s-au rumenit.

Eu am lasat carnea la cuptor pana s-a rumenit mai mult pentru ca asa ne place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc rulat cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet