Muschiulet de porc impanat

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 17475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 rosie
  • cateva felii de kaizer
  • cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa)
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar uscat
  • rozmarin uscat.
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat:

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana jos carnea.Asezam muschiuletul pe o folie de aluminiu, il condimentam cu sare si piper dupa gust  si il ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti.In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie , una de kaizer si una de branza.Presaram marar si rozmarin si apoi infasuram bine in folia de aluminiu.Dam la cuptor pentru circa 45 min.dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire.

Servim alaturi de o garnitura de piure de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:41

multumesc Adina carla..................

mena29 1

13.12.2010, 22:08

Uite ce bunatate am ratat cand mai faci sa ma chemi si pe mine draga medi

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 13:50

Mena, intotdeauna esti pe lista mea.....pup................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu muschi file la cuptor