Friptura de porc

de lili in Mancaruri cu carne, 26 Dec 2010 | 4582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnati
  • costita afumata
  • carne de porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se spala carnea, costita de carnatul si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba atat cat sa ramana pe carne putina zeama, Daca carnea nu e destul de fiarta mai adaugam apa, dar la final trebuie sa ne ramana putina zeama. Se serveste alaturi de salata de sfecla rosie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume