Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

de Bya Ralu in Porc, 10 Noi 2016 | 2922 vizualizari

 

Un deliciu,care se face rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1-2 linguri alune
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • vegeta/piper/peperoncino/ghimbir
  • frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune:

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra.

Catelul de usturoi se curata si se taie felii.

Muschiul de porc se pune intr-o tava de ceramica,se pune vinul alb,deasupra punem usturoiul taiat felii si cateva frunze de busuioc proaspete.

Se pune in tava putina apa.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 60 minute.

Se ia folia si se lasa pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi si cartofi prajti

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Costita cu cartofi noi si salata de ardei copt in otet