Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des pastrama, pe care o folosim la sandwich-uri, dar imi place si langa niste paste cu sos alb sau in alte combinatii. De aceasta data l-am pregatit cu sos de soia si cateva condimente, in tigaie, iar ca si garnitura am optat pentru un orez cu parmezan! O bunatate!
Spalati muschiuletul si il stergeti cu niste servetele. Il taiati felii mai grosute. Curatati usturoiul si il taiati in patru. Incingeti o tigaie, adaugati untul si bucatile de carne. Presarati sare, piper, boia si cimbru. Puneti si usturoiul. Lasati carnea la foc potrivit, o rumeniti pe ambele parti. Dupa ce ati intors carnea si s-a rumenit, adaugati sosul de soia, apoi pasata de rosii si sosul asiatic. Amestecati, pentru a se patrunde sosurile pe toate partile. Mai lasati pe foc circa 2 minute. Cand este gata, trageti tigaia de pe foc. Vedeti ce simplu se face? Serviti alaturi de garnitura preferata! Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult