Muschiulet de porc cu ciuperci

de Corinuta in Porc, 4 Sep 2010 | 3963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g muschiulet
  • 500 g ciuperci albe mici champignon
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 lamaie
  • 50 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci:

Se apala carnea cu apa rece, se sterge si se pipereaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pe toate partile. Se acopera tigaia si se inabuseste carnea pana se inmoaie.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie rondele. Se spala ciupercile, se taie felii si se stropesc cu zeama de la lamaie. 

Se scoate carnea din tigaie, se sareaza, se impacheteaza in folie de aluminiu si se tine la cald. 

Se topeste untul in uleiul ramas si se prajesc ciupercile aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai calesc impreuna cateva minute amestecand continuu. Se condimenteaza cu sare si piper. 

Se scoate carnea din folie si se felieza, se pune pe farfurii, deasupra se pun ciupercile si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file de porc pe pat de legume