Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor

de ilinca_rox in Porc, 12 Ian 2014 | 8593 vizualizari

 

Incep cu o reteta usor de pregatit. Sunt timida. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 100 g muschi de porc
  • sare
  • piper
  • branza
  • ulei
  • oregano
  • cimbru
  • vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor:

Se spala si se pregaste carnea in bucatele potrivite. Apoi se condimenteaza cu sare, piper si verdeturi si se lasa 15 minute la macerat cu putin vin .

In acest timp se curata cartofii, se taie cubulete, se spala si se condimenteaza .

Se pregaste tava, se unge cu putin ulei, apoi se aranjeaza legumele si carnea.

Cuptorul se lasa 5 minute la incalzit, dupa care se pune tava la un nivel mediu.

Atentie: in tava se adauga si putina apa pentru a nu se lipi.

Dupa ce s-au rumenit bine se stropeste carnea cu putin vin si se mai lasa inca 3 minute la foc mic.

Se serveste cald cu branza rasa deasupra cartofilor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in bacon cu sos de coniac