Muschiulet cu legume la cuptor

de Panacris in Porc, 1 Mai 2012 | 11758 vizualizari

 

Pentru cei care nu pot "gratari" azi le recomand o friputurica delicioasa la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • muschiulet de porc 1 bucata,
  • ardei gras rosu 1 bucata,
  • ciuperci 1 borcan,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru,
  • slaninuta afumata,
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet cu legume la cuptor:

Muschiuletul se curata de pielite si se portioneaza. Se presara peste muschiuletul portionat, ulei de masline, sare, piper si cimbru. Se lasa la rece cel putin 1 ora sau pana a doua zi. Intr-o tava se aseaza muschiuletul marinat, felii de ardei, ciupercile feliate si bucatele de slaninuta. Se lasa la cuptor cca. 20 de minute, neacoperit. Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit II