Ciuperci cu pasta de carnati

de Bya Ralu in Porc, 2 Apr 2016 | 2507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100-150 g de ciuperci felii
  • 1 bucata de pasta de carnati de porc
  • ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 linguri de smantana
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pasta de carnati:

Pasta de carnati se pune in tigaie cu ulei de masline si usturoiul lasat intreg,se lasa putin sa se "prajeasca",se faramiteaza,se acopera cu apa,lasand la foc potrivit sa fiarba.

Cand apa a scazut se pun ciuperciile,se condimenteaza,se pune putin ulei de masline,iar dupa cateva minute punem apa cat sa acopere si lasam la fiert.

Dupa circa 10 minute se pune smantana subtiata cu apa,si se lasa pe foc pana cand sosul scade.

Se serveste cald

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pasta de carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu tocana de porc