Se scoate muschiul de la congelator si se lasa la dezghetat de seara pana dimineata. Se spala se usuca cu un servet , apoi se curata de eventualele pielite, se portioneaza si se condimenteaza. Se lasa la odihnit cca 30 min, timp in care ne ocupam de legume. Curatam morcovii, ceapa si scoatem semintele de la ardei, apoi le taiem in bucati mai maricele. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l punem uleiul, legumele, presaram putina sare, apoi asezam bucatile de muschi.
La final turnam vinul, asezam capacul, bagam in priza oala si pornim butonul pe setarea low. Dupa cca 4 ore, deconectam oala de la curent si mai luam din zeama pentru ca este prea multa si adaugam cutia cu rosii cubulete. Daca mai este nevoie mai adaugam putina sare, dupa gust. Asezam capacul si conectam din nou la sursa de curent pentru cca 2 ore. Carnea a iesit foarte frageda, se taie cu furculita.
Se poate servi cu niste cartofi prajiti langa si-o salata d ecastraveti cu usturoi. Sa aveti pofta !