Muşchi de viţel în vas de lut

de diaconta in Vita, 1 Apr 2012 | 8851 vizualizari

COMENTARII (39)

diaconta 1

02.04.2012, 12:13

Eeeei Diana,le pui in oala si le pui sa fiarba,ce mare specialist

alinutzika 1

02.04.2012, 13:35

Sim0na 1

02.04.2012, 20:12

Offffff... ce-mi faci tu mie?! Absolut delicios!!!! Ma primesti la masa?!

diaconta 1

02.04.2012, 20:13

pai vino repejor Sim0,stam frumos la o poveste
am si desert

DinDragostePentruGatit 1

02.04.2012, 23:59

Bun!

dorin 1

03.04.2012, 20:58

muschiulet?????f bun.am facut si eu la restaurant.

diaconta 1

03.04.2012, 21:15

Dorin,asa-i ca gatesc bine....cateodata?

dorin 1

03.04.2012, 21:24

da ai dreptate gatesti f bine,,,,dar tot nu scapi de,,CTC,,

diaconta 1

03.04.2012, 21:34

da' cine a zis ca vreau sa ....scap

Zamfira 1

03.04.2012, 21:55

Panacris 1

04.04.2012, 07:59

Delicios muschiuletul!

diaconta 1

04.04.2012, 09:44

Asa este Cristina,doar ca nu-i de mancat prea des "deliciul" asta

Denissa 1

06.04.2012, 22:18

delicios. nu vii pe la noi sa ne faci si noua delicii din astea????

diaconta 1

06.04.2012, 22:37

Dena,vin la voi cu drag,dar sunt convinsa ca si tu faci delicii de astea

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia