Muschi de vitel in sos de ceapa

de stefy_a in Vita, 5 Oct 2016 | 2841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. muschi de vitel/vita
  • 3-4 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vitel in sos de ceapa:

Se fierbe carnea de vita
Separat se pune la calit, in ulei incins, ceapa taiata marunt
Cand ceapa devine sticloasa, se adauga peste ea carnea de vita fiarta, o canita cu apa, pasta de tomate, si condimentele

Se lasa la foc mic, pana cand ceapa este gata si sosul a scazut atat cat va  doriti
Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“M’nazalet Zahra”- Mancare de conopida cu carne –specifica tarilor arabe