Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli

de Dan_Alexandru in Vita, 22 Apr 2012 | 6067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr muschi de vita
  • 1 pahar de vin rosu
  • un cub de unt - 20 gr
  • zahar brun
  • brocoli -150 gr 3 brocoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli:

Muschiul de vita se curata si se portioneaza , se taie la 200 gr portia .  Se pune in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , , cand  a prins culoare pe ambele parti , il bagam la cuptor la 180 de grade 18 minute , sa iasa medium .

In acest timp, cat muschiul e inca la cuptor, in tigaia in care ati dat culoare muschiului , puneti vinul alb, zaharul brun si cubuletul de unt , dati focu la maxim si cu lingura amestecati pana se caramelizeaza,  atentie sa nu scada foarte mult sosul, sa va ramana 2 linguri de sos .  Cu 10 minute inainte ca muschiul sa fie gata , brocolii ii puneti intr-o oala cu apa clocotita si lasati 3 minute , dupa  care , intr-o alta tigaie adaugati putin unt , cand sa topit, puneti brocolii si ii trageti putin in unt .  Se aseaza estetic pe farfurie.

Pofta buna !!!

PS: ERA SA UIT , EU  IN ACEASTA POZA, L-AM FACUT CU CARTOFI  COPTI IN COAJA PE CARE I-AM RUMENIT APOI INTR-O BAIE DE ULEI  si am adaugat si boabe de piper pe muschi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de vitel cu orez