Vroiam sa precizez ca doar cartofi sunt facuti la cuptor,muschiul de vita e facut in tigaie.
1. Am pus la incins o tigaie,mai inalta,cu putin ulei de masline,rozmarin,salvie,o frunza de dafin si un catel de usturoi.Am spalat bucata de carne am frecat-o cu sare si piper si am prajit-o bine pe toate partile.
2. Am stins cu vin alb si am lasat sa se evapore,intorcandu-l pe toate partile.Am pus apa si am lasat sa fiarba circa 2 ore.Intorcand din cand in cand.
3. Am curatat si spalat catofi,apoi i-am taiat rondele circa 3mm,i-am asezat frumos in tava,i-am condimentat cu sare,piper,putin praf de usturoi,am pus 3 crengute de rozmarin,ulei de masline,apa si am dat la cuptor pentru 30 de min la 180°,pana s-au rumenit.
4. Am taiat carnea felii,alaturi de cartofi si salata verde.
Pofta buna.