Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor

de Alina26 in Vita, 27 Oct 2013 | 9260 vizualizari

 

Vroiam sa precizez ca doar cartofi sunt facuti la cuptor,muschiul de vita e facut in tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vita
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • salvie
  • frunze de dafin
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 750 ml apa(supa de legume)
  • 1 pahar de vin alb
  • Cartofi la cuptor:
  • 6 cartofi
  • rozmarin
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • ulei de maline
  • 1 cescuta de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor:

1. Am pus la incins o tigaie,mai inalta,cu putin ulei de masline,rozmarin,salvie,o frunza de dafin si un catel de usturoi.Am spalat bucata de carne am frecat-o cu sare si piper si am prajit-o bine pe toate partile.

2. Am stins cu vin alb si am lasat sa se evapore,intorcandu-l pe toate partile.Am pus apa si am lasat sa fiarba circa 2 ore.Intorcand din cand in cand.

3. Am curatat si spalat catofi,apoi i-am taiat rondele circa 3mm,i-am asezat frumos in tava,i-am condimentat cu sare,piper,putin praf de usturoi,am pus 3 crengute de rozmarin,ulei de masline,apa si am dat la cuptor pentru 30 de min la 180°,pana s-au rumenit.

4. Am taiat carnea felii,alaturi de cartofi si salata verde.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de vitel