Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor

de Alina26 in Vita, 27 Oct 2013 | 9379 vizualizari

 

Vroiam sa precizez ca doar cartofi sunt facuti la cuptor,muschiul de vita e facut in tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vita
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • salvie
  • frunze de dafin
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 750 ml apa(supa de legume)
  • 1 pahar de vin alb
  • Cartofi la cuptor:
  • 6 cartofi
  • rozmarin
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • ulei de maline
  • 1 cescuta de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor:

1. Am pus la incins o tigaie,mai inalta,cu putin ulei de masline,rozmarin,salvie,o frunza de dafin si un catel de usturoi.Am spalat bucata de carne am frecat-o cu sare si piper si am prajit-o bine pe toate partile.

2. Am stins cu vin alb si am lasat sa se evapore,intorcandu-l pe toate partile.Am pus apa si am lasat sa fiarba circa 2 ore.Intorcand din cand in cand.

3. Am curatat si spalat catofi,apoi i-am taiat rondele circa 3mm,i-am asezat frumos in tava,i-am condimentat cu sare,piper,putin praf de usturoi,am pus 3 crengute de rozmarin,ulei de masline,apa si am dat la cuptor pentru 30 de min la 180°,pana s-au rumenit.

4. Am taiat carnea felii,alaturi de cartofi si salata verde.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita in sos de vin