Fasole cu carne de porc

de dariadeea in Porc, 13 Iun 2013 | 3563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii de fasole colorata de 400 g
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 lingura paste tomate
  • patrunjel verde
  • 400 g pulpa porc
  • ulei
  • sare,piper
  • foi dafin 2-3
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carne de porc:

Ceapa se toaca marunt,morcovul se da prin razatoare.Intr-o oala punem 3 linguri de ulei si adaugam ceapa si morcovul sa se caleasca.Dupa ce s-au calit punem rosiile tocate marunt,adaugam fasolea pe care mai intai o clatim foarte bine,apoi punem apa cam o cana si jumatate si lasam sa fiarba.

Carnea se portioneaza si se pune la prajit.Cand este bine facuta se pune peste fasole,se mai lasa un pic sa fiarba ,se adauga pasta de tomate,se condimenteaza,se mai lasa un clocot apoi se opreste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole la ceaun