Muschi de porc in sos la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 25 Ian 2012 | 14879 vizualizari

 

Foarte bun si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc de cca 1 kg
  • 4 linguri tocana de legume/ bulion de casa/suc de rosii
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in sos la cuptor:

Spalam carnea, dupa care o taiem feli de cca 2 cm grosime.

O condimentam cu sare, piper, boia si busuioc uscat si o lasam la rece 30 de minute.

Ungem o tava termorezistenta cu cele 2 linguri de ulei, asezam bucatile de muschi, peste care vom pune tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa pana acoperim carnea.

Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute la foc mediu.

Inainte cu 15 minute de a scoate tava din cuptor adaugam vinul si usturoiul pisat.

Noi am servit alaturi de un pilaf de orez si o salata verde.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor