Muschi de porc in lapte

de Alina26 in Porc, 8 Apr 2013 | 5831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de porc
  • 1 ceapa
  • 800 ml lapte
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in lapte:

1. Punem o oala pe foc cu ulei de masline la incins.Curatam ceapa si o taiem in 4 si o punem sa se prajeasca.

2. Spalam bucata de carne,o saram,o piperam si o punem la prajit in oala,la foc rapid.O prajim pe toate partile.

3. Dupa ce s-a prajit bine adaugam paharul de vin si lasam sa se evapore.Intoarceti pe toate partile.Dupa aceeia adaugam laptele,apa si lasam sa fiarba cam 2 ore.Intoarceti din cand in cand.

4. Cand s-a fiert carnea,o scoatem si lasam sa scada laptele....trebuie sa devina branzos.Cand a scazut,aceasta o dam prin blander pana devine ca o crema.Potrivim de sare si piper.

5. Taiem carnea felii circa 1 cm si sosul obtinut il punem peste carne.

Serviti cald cu garnitura la placere si salata verde.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in lapte" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata