MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

de Roda in Porc, 11 Iul 2009 | 7640 vizualizari

COMENTARII (3)

Bunica 1

13.07.2009, 08:45

Spuneti, dumneavoastra , cum faceti sosul tartar?

Roda 1

15.07.2009, 15:29

De obicei, folosesc sos tartar din comert, dar ,cand vreau sa-l prepar eu , ma folosesc de 2 retete vechi si anume, sos tartar clasic si sos tartar cu marar.
Sos tartar clasic:
mixezi 2 galbenuse de ou fierte tare cu 2 linguri mustar,se adauga 1 cana ulei de masline sau alt ulei de salata si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa.Se incorporeaza albusurile tocate foarte marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, sare, piper negru proaspat macinat,suc de lamaie,ciuperci tocate(optional),1-2 linguri capere tocate si 1 lingura ceapa tocata marunt..Este important ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
Sos tartar cu marar:
Se amesteca:1/2 cana maioneza cu 1 lingura ceapa tocata marunt,1-2 linguri capere, 2 linguri marar fin tocat,sucul de la 1/2 lamaie,2-3 lingurite sos Tabasco(din comert-optional),sare si piper negru.Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se acopera si se tin la rece, in frigider cel putin 1/2 de ora inainte de a fi servit sau folosit in preparate.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:54

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci