MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

de Roda in Porc, 11 Iul 2009 | 7828 vizualizari

MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

 

Preparatul se serveste cu doua feluri de sos:tartar si Mornaise.(din comert)

 

INGREDIENTE

  • 650g.muschi de orc,
  • 200g.cascaval,
  • 160g.ciuperci din conserva,
  • 80g.sunca presata,
  • 40g.faina,
  • 200g.rosii,
  • 200g.sos tartar,
  • 80g/sos Mornaise,
  • 60ml
  • ulei,
  • sare,
  • piper;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR:

1.Se portioneaza muschiul de porc,se bate usor cu batatorul de snitele,apoi se presara cu sare.

2.Se taie cascavalul in felii si ciupercile in fasii.

3.Se aseaza peste  carnea batuta cate o felie de sunca, una de cascaval,se impacheteaza, se da prin faina si se prajeste in ulei incins.

4.Se pune peste muschiul prajit,asezat intr-o tava , sos Mornaise,ciuperci taiate,o felie de cascaval si se introduc in cuptor pentru gratinare.

5.Muschiul de porc astfel preparat se serveste cu sos tartar, pe pat de rosii ,diferite garnituri si un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

13.07.2009, 08:45

Spuneti, dumneavoastra , cum faceti sosul tartar?

Roda 1

15.07.2009, 15:29

De obicei, folosesc sos tartar din comert, dar ,cand vreau sa-l prepar eu , ma folosesc de 2 retete vechi si anume, sos tartar clasic si sos tartar cu marar.
Sos tartar clasic:
mixezi 2 galbenuse de ou fierte tare cu 2 linguri mustar,se adauga 1 cana ulei de masline sau alt ulei de salata si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa.Se incorporeaza albusurile tocate foarte marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, sare, piper negru proaspat macinat,suc de lamaie,ciuperci tocate(optional),1-2 linguri capere tocate si 1 lingura ceapa tocata marunt..Este important ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
Sos tartar cu marar:
Se amesteca:1/2 cana maioneza cu 1 lingura ceapa tocata marunt,1-2 linguri capere, 2 linguri marar fin tocat,sucul de la 1/2 lamaie,2-3 lingurite sos Tabasco(din comert-optional),sare si piper negru.Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se acopera si se tin la rece, in frigider cel putin 1/2 de ora inainte de a fi servit sau folosit in preparate.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlete banatene