Muschi de porc a la Costel

de Leontina_Costel1970 in Porc, 24 Oct 2018 | 2079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 feli de muschi porc
  • 200 g smantana dulce sau fermentata
  • 500 g ciuperci
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc a la Costel:

Feliile de muschi se asaza in tava, se presara sare si piper, se pun cele 2 linguri de ulei si apa cat sa le acopere.

Se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 20 min.

Separat se fierb ciupercile in apa cu putina sare; cand sunt fierte, se baga in blender si se paseaza. Se adauga smantana cu usturoiul zdrobit. Acest amestec se rastoarna in tava peste feliile de muschi si se mai lasa la cuptor cca. 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc a la Costel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit