Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 14 Iun 2016 | 6342 vizualizari

 

Gustoasa tare aceasta mancare si cu un minim de efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg de cartofi noi
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor:

Taiem carnea portii potrivite si o punem in tava. Cartofii ii curatam de pielita si daca sunt mici ii putem lasa intregi, daca sunt mai mari ii taiem pin doua.

Punem si cartofii impreuna cu carnea in tava, presaram sare si piper si dam la cuptorul preincalzit pentru 60-70 de minute. 

Din cand in cand, mai intoarcem carnea si cartofii de pe o parte pe cealalta sa se faca uniform.

Cand este gata, se presara marar verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata de varza sau de rosii.

2

In locul mararului, puteti presara patrunjel sau oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

15.06.2016, 13:33

- Andreea - 1

15.06.2016, 18:13

Vin si eu la masa

denisizina24 1

20.07.2016, 08:54

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean