este o retata cu putine calorii
Se curata dovleceii de coaja si taie pe lung feliute, se condimenteaza cu sare si piper dupa care se prajesc pe gratar pe ambele parti foarte putin cat sa se inmoaie.
Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza si el cu putina sare si piper si se prajeste pe gratar pe ambele parti.
La fel si rosiile se taie in feliute si se prajesc si ele pe gratar.
Se unge un vas de yana cu unt apoi se aseaza feliute de dovleac prajit una langa alta dupa care se pune cascaval ras ,bucatele din piept de pui prajit ,apoi iar cascaval ras si rosii prajite apoi cascaval ras si din nou dovlecel prajit.
Se bat ouale cu putina sare si se amesteca cu iaurtul(de obicei pun smantana dar am vrut sa evit de data aceasta smantana si am inlocuit cu iaurt)dupa care se toarna compozitia peste dovlecei in tava
Daca doriti se pot pune rosii chery si patrunjel verde
Se da tava la cuptor pentru 15-20 minute la 160 grade
Este super bun ,insa sotul a facut o reclamatie ca data viitoere sa toc pieptul de pui sa nu fie bucati mari de carne.