Este o mancarica tare buna si usor de preparat.
Sursa de inspiratie a fost musacaua domnului Motan :) si tin sa-i multumesc pe aceasta cale !
Cartofii se fierb cu coaja, in apa cu sare, apoi se lasa la racit, se indeparteaza coaja si se taie rondele de cca 5 mm.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se presara sare si piper, apoi se adauga carnea tocata de pui si se mai tine pe foc cateva minute pana isi schimba culoarea.
Cand este gata, se adauga o lingura de pasta de tomate diluata in putina apa si se mai lasa 10 min. pana scade zeama.
Ouale se bat cu putina sare, smantana si laptele.
Se unge vasul cu ulei si se aseaza un strat de cartofi, deasupra lor se pune carnea uniform, se adauga putin amestec de oua, alt strat de cartofi si la final restul amestecului de oua.
Se coace in vas, la foc mic spre mediu, 20 min.
La final se aseaza deasupra feliile de cascaval, se indeparteaza vasul de pe foc si se lasa acoperit pana la servire.