Musaca de cartofi cu piept de pui si ficatei

de Miha in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2010 | 13586 vizualizari

COMENTARII (22)

nadina73 1

07.09.2010, 11:22

imi place compozitia e super asa ca sant prima cu 5

Miha 1

07.09.2010, 11:26

Multumesc Nadina!

Teo 1

07.09.2010, 11:30

buna umplutura !

ionix 1

07.09.2010, 11:34

sigur e buna

mena29 1

07.09.2010, 12:04

Si eu sunt a-III-a cu cinci asa ca si eu vreau o portioara

Adinacarla 1

07.09.2010, 12:08

gustoasa si aratoasa

Corinuta 1

07.09.2010, 12:39

excelent arata! si cred ca-i si buna!

Miha 1

07.09.2010, 12:56

Multumesc! Daca piticii mei au mancat pe nerasuflate, pot spune ca a fost buna.

AlinaL 1

07.09.2010, 21:17

Mmmmm, tare buna trebuie sa fie!

vero_closca 1

07.09.2010, 22:59

Laly 1

08.09.2010, 00:00

am venit si eu la o portie

Miha 1

09.09.2010, 10:57

Va astept la masa de pranz!

ela 1

10.09.2010, 00:39

eu am venit la cina.....sau la micul dejun,ca e cam devreme

Miha 1

10.09.2010, 01:00

Nu m-as mira sa te gasesc dimineata aici, la micul dejun. Dar macar sa faci cafeaua.

ela 1

10.09.2010, 01:02

Miha 1

10.09.2010, 10:13

Cafeaua mea unde este?

adriana_bobu 1

11.09.2010, 15:27

azi o sa incerc aceasta reteta ....arata f b ..sper sa-mi reuseasca...

silvi0ara 1

11.09.2010, 15:43

Miha 1

11.09.2010, 15:48

Adriana, reteta asta se face tac-pac! N-are cum sa nu-ti reuseasca.

Miha 1

11.09.2010, 15:48

Multumesc Silvioara!

babi5 1

14.12.2014, 16:45

jolygina 1

14.12.2014, 16:55

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei cu ceapa