Un fel doi consistent pe placul familiei!
Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu ciupercile si vinetele. Cand s/au inmuiat, se adauga carnea si mirodeniile si se mai lasa la calit pana se evapora tot lichidul. Se adauga ouale in compozitia de carne si se amesteca pana se incorporeaza. Cartofii curatati, taiati rondele se aseaza un prim strat in tava. Se adauga compozitia de carne, dupa care se acopera cu felii de cartofi. Bulionul daca e mai gros se lungeste cu apa si se ratoarna peste musaca. Se pune la copt, in cuptorul incins in prealabil, cca. 60 de minute la foc potrivit, acoperit. La final se descopera si se mai lasa cca.5 minute ca sa se rumeneasca. Se serveste dupa gust cu smantana sau cascaval ras. Pofta buna!
1
ciupercile congelate se pot inlocui cu ciuperci proaspete sau din conserva